Curriculum vitae

Werk

2003 – 2005
Banketbakkerij ‘Krijn Verdoes’ te Katwijk

2005 – 2007
Banketbakkerij ‘Jacobs’ te leiden

2007 – 2012
Chef de Partie (patisserie en chocolaterie), productontwikkelaar bij patisserie ‘Creme de la Creme’ te Zoeterwoude en ‘De Patissier’

2013 - 2016
Sous chef patisserie, productontwikkelaar bij ‘Huize van Wely’ te Noordwijk

2016 - heden

Werkzaam bij 'De Patissier'.

Start van eigen bedrijf 'Peter Remmelzwaal Patisserie'.

Stage/opleidingen

2005
Opleiding banketbakker bij ‘KTS’ te Voorhout

2008
Opleiding allround banketbakker ‘ROC’ te Leiden

2006
Cursus suikerblazen/trekken deel 1&2 bij Koos Gijzenij te Leiderdorp

2011
Cursus suikerblazen/trekken bij Stephane Klein te Belfort

2013
Stage bij patisserie ‘The Victorian’ in Koeweit

2015
Stage patisserie bij restaurant ‘Ciel Bleu**’, Okura hotel te Amsterdam

2017                                                                                                                                                                                                                     Stage patisserie bij restaurant 'Pure C*', te Cadzand-Bad 

Extra’s

2013 – heden
Lid van het Nederlands Patisserie Team

2014 – heden
Ambulant patissier bij het Nederlands Koninklijk huis

Wedstrijden

2005 – 2008
Diverse vak wedstrijden waaronder 1ste plaats KTS banketbakken, en 2de plaats bij het Nederlands VMBO Kampioenschap

2008
1ste plaats Gouden Gard, Nederlands Kampioen Junioren

2012
1ste plaats Dutch Pastry Award Nederlands Kampioen Patisserie
Beste nieuwkomer en ‘Beste Patissier van Nederland 2012’
Publieksprijs Dutch Pastry 2012